Sunday, February 22, 2009

I bi salsa!

E pa dragi moji veseli bibliotekari,

Evo konačno i fotki (ili fotaka?:)) sa našeg neobičnog druženja. Molim sve vlasnike fotoaparata koji su iste nosili sa sobom & upotrebljavali, da prilože dodatni provokativni materijal.



Ako se ne zabrojah previše, bilo nas je 37 -- što je za naklon, s obzirom na vremenske nepogode bele boje (neke koleginice su dojezdile preko 7 gora i 7 mora... iz Gornjeg Milanovca - svaka čast!).

Svi koji su stigli na uvodnu dozu salse nisu imali pritužbe na hladnoću, već samo ovi penzioneri što su sedeli sve vreme :p Posle dinamičnog početka, imali smo priliku da čujemo Nevenu i Vesnu (krasna generacija '96) koje su iznele svoja iskustva iz sveta bibliotekarstva Kube i Kvebeka. Bilo je tu još ponešto na tapetu što smo nehotice ostavili za komunikaciju e-putem.

Sve u svemu, bilo je zaista lepo sresti se ponovo sa dipl. knjigoljupcima, a ako ste zainteresovani da se češće igramo, a imate vremena i dobre volje, javite se na mail vesnavuksan@gmail.com da vidimo kako možemo da zloupotrebimo vaše ideje & vreme ;)

Prezentaciju o Kvebeku možete preuzeti BAŠ OVDE, a o Kubi OVDE.

Cheers!

3 comments:

Unknown said...

Caos! Zelim da se zahvalim domacinima na super organizovanoj veceri. Zamolila bih predavace da svoje prezentacije okace na blog kako bismo svi lepo i natenane mogli da uzivamo u Kubi i Kvebeku.
Do sledeceg vidjenja
Miljana

Unknown said...

Predlog

Posto sam u fazonu adresara predlazem da zapocnemo sa pravljenjem istog i da ga okacimo na blog kako bismo mogli lakse da dodjemo do kolega sa kojima smo se nakada lepo druzili. Prilazem svoje znanje, energiju i entuzijazam za ovaj poslic, ako se slazete.

Miljana

гђа Дјуи said...

hip hip hurej! :)
ma ocu okacim predavanja, nego cekam da na vrbi... a ne, nije to. cekam da mi nevena posalje svoju kubu. mada, vidis, to me ne sprecava da okacim kvebek :treptrep:
super, poslacu mail kolegama da vidim da li su za za ili su za ne kada je u pitanju kacenje mailova.
cheerz!